Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

 

Carta Europeană a Siguranței Rutiere, cea mai mare platformă a societății civile dedicată îmbunătățirii siguranței rutiere,

a lansat un apel deschis pentru bune practici în domeniul siguranței rutiere.

 

Carta reunește peste 3.500 de semnatari, entități publice și private, care și-au exprimat angajamentul față de îmbunătățirea siguranței rutiere și au inițiat acțiuni și inițiative ce-i vizează pe membri, angajați și restul societății civile.

 

Aceste acțiuni au consolidat siguranța rutieră în Europa, au îmbunătățit cultura generală despre cauzele accidentelor și au ajutat la crearea de măsuri preventive și soluții.

 

Printre membrii acestei comunități diverse organizate în jurul Cartei se numără: companii, asociații, autorități locale, instituții de cercetare, universități și școli.

 

In fiecare an, celor mai bune inițiative de siguranță rutieră le sunt oferite Premiile de Excelență în Siguranță Rutieră în cadrul unui eveniment de mare amploare.

 

Gala Premiilor de Excelență în Siguranță Rutieră ale Cartei Europene va avea loc în acest an pe 27 iunie în România, iar premierea câștigătorilor va fi făcută de Violeta Bulc, Comisarul European pentru Transport.

Apelul de înregistrare a bunelor practici este deschis până la 31 Martie 2017.

 

Pentru mai multe informații privind semnarea Cartei Europene a Siguranței Rutiere și înregistrarea acțiunilor dumneavoastră, accesați http://www.erscharter.eu/ro/about

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!