Bine ati venit la MTIC   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTIC

WhatsApp Image 2019 04 21 at 14.45.09

Duminică, 21 aprilie 2019, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și directorul general al Registrului Auto Român, George Adrian Dincă au participat la deschiderea noului sediu al reprezentanței RAR din Târgu Jiu.

Schimbarea sediului a fost generată de necesitatea modernizării spațiilor destinate clienților, de extinderea zonelor de acces dar și de dublarea liniilor tehnice de lucru.

Investițiile au vizat modernizarea echipamentelor tehnice astfel că noua reprezentanță RAR dispune de două linii integrate de verificare vehicule, principalul beneficiu adus clienților de noua tehnologie fiind acela că timpul de așteptare pentru programări va fi redus considerabil.

Cu această ocazie Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a reiterat faptul că, în acest an, toate domeniile de activitate gestionate de către minister, beneficiază de sume importante destinate realizării de investiții ce au ca scop creșterea nivelului de trai al românilor. Prin realizarea investițiilor se urmărește inclusiv reducerea birocrației și asigurarea de servicii de calitate de către unitățile aflate sub autoritatea ministerului, cum este cazul și al Registrului Auto Român.

”Obiectivul de investiţii a fost început în 2017 (...), este un sediu modern, un sediu transparent (...). Aş vrea să felicit constructorul care a dus la îndeplinire acest obiectiv de peste 2 milioane de euro. Este un obiectiv care se putea face dinainte, dar iată că, datorită profesionalismului, dedicării, implicării tuturor factorilor, am reuşit să terminăm în mai puţin de trei ani acest obiectiv” a declarat Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor.

 

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!