Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

WhatsApp Image 2019 05 10 at 15.21.04

Vineri, 10 mai 2019, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și directorul general CNAIR au verificat stadiul de execuție al obiectivelor de investiții gestionate de Ministerul Transporturilor, aferente județului Satu Mare.

În cadrul vizitei de la obiectivul Centura municipiului Satu Mare, Ministrul Răzvan Cuc s-a arătat nemulțumit de stadiul lucrărilor și a transmis antreprenorului că nu va ezita să rezilieze contractul în cazul în care lucrările nu vor avansa vizibil.

”Nu veniți cu scuze, pentru că sprijinul îl aveți. N-am nicio ezitare să reziliez contractul, niciuna nu am în cazul în care constructorii nu-și fac treaba. Ori lucrează cum trebuie, ori pleacă acasă. Eu vreau ca în România să avem infrastructură (…)Vreau ca până la sfârșitul anului să ajungeți undeva la 70-80 la sută, pentru că puteți. Nu-mi rămâne decât să vă urez mult succes, mă întorc pe șantier și sper să nu fi fost doar o mobilizare de conjunctură”, a declarat Ministrul Transporturilor.

Totodată, Ministrul Răzvan Cuc a precizat că anul aceasta va fi lansată procedura pentru proiectul "Autostrada Nordului", respectiv, Drumul Expres "Petea - Satu Mare - Baia Mare”, documentația pentru reactualizarea Studiului de Fezabilitate fiind deja în pregătire.

”Autostrada Nordului, de la Suceava la Petea, este prinsă în Master planul pentru transporturi ca perioadă de implementare 2021 – 2030, așa cum erau multe obiective pe care noi le-am devansat. În cursul acestui an, prin iulie, august, dăm și noi drumul la un studiu de fezabilitate pentru tronsonul de autostradă sau drum expres între Petea și Baia Mare, ce va fi ne va arăta studiul de fezabilitate. Le promitem oamenilor lucrul acesta acum și ne și ținem de cuvânt” a precizat Răzvan Cuc.

E-petitie
Selecteaza fisierul
E-cerere544
Selecteaza fisierul
Click to listen highlighted text!