Bine ati venit la MTI   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTI

 18052019

Sâmbătă, 18 mai 2019, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și directorul general CNAIR au verificat stadiul lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Bacău.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a remarcat mobilizarea exemplară a constructorului și ritmul accelerat în care se execută lucrările, în ciuda condițiilor meteo care nu sunt favorabile.

”În 15 martie la ora 15, noi eram pe șantier și demaram lucrările pentru Autostrada Moldovei (pentru că așa cum știți centura Bacăului este parte integrantă a Autostrăzii Moldovei). Astăzi avem un stadiu fizic de evoluție de 20%. Faptele vorbesc de la sine. Puteți și dumneavoastră să vedeți ce s-a făcut din 15 martie până acum. Asta pentru sceptici, care spun că nu se lucrează” a declarat Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor.

Așa cum a promis la preluarea mandatului, în cadrul proiectului pentru informarea corectă a românilor cu privire la stadiile de realizare a investițiilor în transporturi - ”Ora infrastructurii”, Ministrul Răzvan Cuc a anunțat că a fost lansată licitația pentru proiectul tehnic și studiul de fezabilitate aferente Autostrăzii Bacău - Brașov.

 

Click to listen highlighted text!