Bine ati venit la MTIC   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTIC

050720192

Astăzi, 5 iulie 2019, Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc și directorul general CNAIR au verificat stadiul lucrărilor la obiectivele de infrastructură din județul Suceava.

Prima oprire a fost la Varianta Ocolitoare a Municipiului Suceava, unde acesta s-a declarat mulțumit de calitatea și ritmul lucrărilor. Aici a inspectat în special operațiunile care se realizează la nodul rutier 1, aflat la ieșirea din Suceava spre Fălticeni.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a solicitat constructorului să facă tot posibilul pentru a recupera întârzierile cauzate de vremea nefavorabilă.

Ministrul s-a declarat mulțumit de ceea ce s-a construit până în momentul de față și a subliniat faptul că firmele românești care construiesc în țara noastră sunt foarte serioase și lucrează bine la obiectivele de infrastructură. „Indiferent de cine câștigă licitațiile tot la constructorii români ajung lucrările”, a spus Ministrul Transporturilor.

Ministrul Răzvan Cuc a subliniat faptul că este  convins că centura Sucevei va fi finalizată în trimestrul III 2019, având în vedere seriozitatea constructorului care realizează lucrările.

Click to listen highlighted text!