Bine ati venit la MTIC   Click to listen highlighted text! Bine ati venit la MTIC

Data publicării: 14.08.2019

Data limită pentru primirea de propuneri/observaţii: 26.08.2019

 

Grup ţintă

Toate persoanele fizice sau juridice interesate pot transmite propuneri/opinii/sugestii cu privire la proiectul de act normativ.

 

Scurta descriere a reglementării:

Realizarea lucrărilor se vor asigura condițiile pentru operarea în siguranță a navelor și a mărfurilor, condiții pentru sănătate și securitate în muncă a lucrătorilor de pe platforma portuară și se vor asigura premisele pentru creșterea traficului pe căile navigabile interioare și dezvoltarea economică a zonei.    

Prin aprobarea indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul de investiții “Modernizare și extindere capacitate de operare în portul Medgidia” se vor putea accesa fonduri europene nerambursabile, disponibile prin POIM 2014 – 2020.

 

Documente supuse consultării
Instrument de motivare

Text proiect

 

 

Documentele pot fi consultate şi în cadrul Punctului de Informare de la ministerul Transporturilor - Bdul Dinicu Golescu, nr. 38, sector 1, Bucureşti, Poarta G.

 

Elaborarea şi transmiterea propunerilor/observaţiilor/opiniilor
Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului

 

Coordonate de contact

 

Propunerile/opiniile/sugestiile celor interesaţi pot fi transmise prin cel puţin una din următoarele modalităţi:

 

Propuneri primite

 

Propuneri primite de la

Data receptiei

 
   

 

 

Documente conexe

 

Prezentat în

Şedinţa

Data

 

Click to listen highlighted text!